concept art: Six Two Design

The Bundaleer Visitor, Community & Event Centre will be an architecturally designed glass-fronted function centre overlooking the picturesque Bundaleer Picnic Ground.

The centre will showcase Bundaleer as the birthplace of Australian forestry with an interpretive centre, and will be perfect for wedding receptions and other celebrations, well-suited to conferences and school visits, and for well-being activities such as yoga.

It will feature indoor and alfresco eating areas, supporting year-round enjoyment at Bundaleer Picnic Ground.

Plans are also included to feature renewable energy technology to ensure site developments at Bundaleer are eco-friendly.

Community will be involved in its design to ensure maximum functionality for multiple users.

There is potential for the centre to incorporate toilet and shower facilities to meet the needs of recreational trail users. Further funding will be sought to enable this to occur.